Tapahtumakalenteri - Lahden Musiikkiluokat
15633
page,page-id-15633,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Tapahtumakalenteri

Tulevat konsertit ja tapahtumat

Mar
6
ke
Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n vuosikokous
Mar 6 @ 18:00 – 19:00

Vuosikokouskutsu2019_MusatukiToivotamme Lotilan ja Tiirismaan musiikkiluokkalaisten ja -lukiolaisten huoltajat tervetulleiksi Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen keskiviikkona 6.11.2019 klo 18 Lotilan koulun opettajainhuoneeseen, Vuoksenkatu 9, Lahti.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan kokoukseen maanantaihin 4.11.2019 mennessä wilmatse yhdysopettajille Virve Puttonen, Laura Tuononen tai Anna-Elina Tikkanen tai suoraan yhdistyksen hallitukselle sähköpostitse: lahden.musiikkiluokkientuki@gmail.com.

Lahden musiikkiluokkalaiset tarjoavat meille joka lukuvuosi hienoja tilaisuuksia – konsertteja, musikaaleja, keikkoja – joihin osallistumalla saamme nauttia lasten ja nuorten osaamisesta. Sen lisäksi, että me kotijoukot täytämme salit yleisönä, voimme tarjota musiikkiluokkalaisillemme tukea myös vapaaehtoisina avustajina ennen ja jälkeen erilaisten musiikkiesitysten, esimerkiksi lipunmyyjinä, narikkavalvojina, roudauksessa ja kuljetuksissa. Henkisestä kannustuksesta puhumattakaan!

Lahden kaupungin musiikkipainotteisilla luokilla on musiikinopetusta annettu jo vuodesta 1966 lähtien, loistavin tuloksin. Lahden musiikkiluokkien tukiyhdistyksen tehtävä on myös toimia turvallisen ja asianmukaisen oppimisympäristön sekä painotetun musiikinopetuksen säilymisen puolesta. Musiikin opiskelusta on tutkitusti hyötyä kaikilla elämän aloilla.

Lahden musiikkiluokkien tuki ry tarjoaa mahdollisuuksia osallistua lahtelaisen musiikkikasvatuksen tukemiseen. Antamalla panoksesi omasta osaamisestasi tukiyhdistys-toimintaan saat oivan tilaisuuden seurata lahtelaisen musiikkikasvatuksen tuloksia ja kehitystä aitiopaikalta. Olet lämpimästi tervetullut aktiiviseen joukkoomme!

Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n hallitus 2018–2019

Hannu Vierimaa, pj, Sari Latvala, vpj, Saara Tölli, sihteeri, Raili Sipura, Hanna Virtanen ja Veli Kaksonen sekä varajäsenet Jani Karppanen ja Miina Siltanen

Yhdysopettajat Virve Puttonen, Lotilan 3.–6. luokat, Laura Tuunanen, Tiirismaan 7.–9. luokat ja Anna-Elina Tikkanen, Tiirismaan lukio

Mar
28
to
Feliz Navidad – Jouluiloa!
Mar 28 @ 19:00 – 20:15

Lisätietoja konsertista ja lipunmyynnistä päivitetään tuonnempana.

Jou
3
ti
Tiirismaan musiikkiluokkien ja -lukion joulukonsertti
Jou 3 @ 19:00 – 21:00

Lisätietoja konsertista ja lipunmyynnistä päivitetään tuonnempana.

Jou
13
pe
Tiirismaan lukion ja Lotilan 6. musiikkiluokkien joulukonsertti
Jou 13 @ 19:00 – 20:30

Lisätietoja konsertitsta ja lipunmyynnistä päivitetään tuonnempana.