Tallenteet - Lahden Musiikkiluokat
15642
page,page-id-15642,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Tallenteet

Lahden musiikkiluokkien tallenteita
Sydämeni-Laulu-DVD-LMT2015

Lahden musiikkiluokkien Sydämeni Laulu -konsertti 7.5.2015 Sibeliustalossa taltioitiin dvd:lle ammattilaisvoimin. Myös äänityksen laatu on Sibeliustalo-luokkaa. Lahden musiikkiluokat on Sibeliustalon v. 2015 hyväntekeväisyyskohde.

Sydämeni Laulu -tallenteen on tuottanut Lahden musiikkiluokkien tuki ry. Dvd:n myyntihinta on 15 euroa/kpl (alv 0 %, ALV §4). Tällä hetkellä dvd:n voi ostaa Taide- ja käsityötarvikekauppa Remrantin myymälästä, os. Rautatienkatu 18, Lahti.

Sydämeni Laulu -dvd on hyväntekeväisyystuote, jonka ostamiseen käy vain käteinen, mielellään tasaraha. Tallenteen tuotto käytetään lyhentämättä Lahden musiikkiluokkatoiminnan tueksi ja musiikkiluokkalaisten hyväksi.

Tämän-kylän-lapsii-FB

Lahden Lotilan koulun musiikkiluokkien lapsikuorojen, musiikkiluokkien yhteisen Laulupuu-kuoron ja Emma-palkitun kansanmusiikkiyhtye Freijan Tämän kylän lapsii -yhteislevy julkaistiin 2013.

Lotilan koulun 3.-6. musiikkiluokkien kuorot ja Laulupuu-kuoro toteuttivat Freijan kanssa huikean hienon kansanmusiikkikonsertin ”Sinisiä punasia ruusunkukkia”, mistä innostuneina taltioitiin yhteistyön hedelmiä myös äänitteeksi. Kansanmusiikkilevyn ovat tuottaneet PopUnion Oy ja Lahden musiikkiluokkien tuki ry.

Kansanlauluperinteessä ”Tämän kylän lapsii” on raikas uutuus. Laulujen kuorosovitukset ovat pääasiassa Lotilan koulun musiikinopettajien. Musiikin on sovittanut Freija-yhtyeen Matti Laitinen. Levy on huolella ja tasokkaasti toteutettu ja se sisältää tuttuja perinteisiä kansanlauluja hilpeän rehvakkaina sovituksina. Peräti 17 laulun joukkoon on tallennettu myös tuoreempia kansanmusiikin helmiä.

Tämän kylän lapsii -cd:n myyntihinta on 20 euroa/kpl (alv 0 %, ALV §4) ja levyn voi tilata ennakkomaksulla sähköpostitse: lahden.musiikkiluokkientuki@gmail.com. Äänitteen tuotolla tuetaan lahtelaista musiikkiluokkatoimintaa. Tällä hetkellä Tämän kylän lapsii -cd on myynnissä myös Sibeliustalon Festivo Shopista. Lahden musiikkiluokat on Sibeliustalon v 2015 hyväntekeväisyyskohde.