Lahden musiikkiluokkien tuki ry - Lahden Musiikkiluokat
15644
page,page-id-15644,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Lahden musiikkiluokkien tuki ry

Lahden musiikkiluokkien ja Tiirismaan musiikkilukion tukiyhdistys jo vuodesta 1975.

 

LAHDEN MUSIIKKILUOKKIEN TAUSTATUKI
Lahden musiikkiluokkien tuki ry on Lotilan alakoulun ja Tiirismaan yläkoulun musiikkiluokkalaisten ja Tiirismaan lukion musiikkilinjalaisten vanhempainyhdistys, joka on yli 40 vuoden ajan tukenut jo reilun 50 vuotta menestyksellisesti toimineiden Lahden musiikkiluokkien oppilaitten opiskelu- ja harrastustoimintaa alakoulusta lukioon. Yhdistys avustaa konserttien, esiintymisien ja musiikkitapahtumien järjestelyissä, tukee kuorojen konserttimatkoja kotimaassa ja ulkomailla sekä tuottaa ja kustantaa äänitteitä ja julkaisuja.

 

Lahden musiikkiluokkien tuki toimii läheisessä yhteistyössä musiikinopettajien ja koulujen kanssa avustaen mm. oppilaitten kuoro- ja soitinkonserttien toteutuksessa. Osallistuminen tilaisuuksiin ja niiden järjestelyihin on kodin ja koulun yhteistyötä parhaimmillaan. Tapahtumien runsas yleisö on lapsille ja nuorille oiva kannustin musiikin opiskelussa ja harrastuksessa.

 

Maksullisista tilaisuuksista kertyneillä varoilla tuetaan Lotilan ja Tiirismaan koulujen musiikkiluokkien ja Tiirismaan lukion musiikkilinjan kuorojen ja Lahden musiikkiluokkien edustuskuoron Laulupuun kotimaahan ja ulkomaille suuntautuvia kilpailu- ja konserttimatkoja, leirikouluja, musikaali- yms. produktioita sekä soitinhuoltoa ja -hankintoja. Jokakeväinen ilo on myös saada jakaa stipendejä musiikkiluokkien oppilaille ja musiikkilukion opiskelijoille, jotka lukuvuoden aikana ovat ansioituneet musiikinopiskelussaan.

 

Yhdistys on vuosikokouksessaan päättänyt, että vapaaehtoinen jäsenmaksu on 0 €. Kotijoukoille perinteisesti lähetetyn tilisiirron sijaan toivomme, että yksityishenkilöt, yhteisöt ja yritykset, jotka haluavat kauttamme tukea lahtelaista musiikkikasvatustyötä, osoittaisivat oma-aloitteisesti sopivaksi katsomansa kannatusmaksun yhdistyksen tilille FI56 3131 3001 1859 25.

 

Sydämelliset kiitokset tukijoukoille niin kodeissa, yhteisöissä ja yrityksissä!

 

Sähköpostiosoite: lahden.musiikkiluokkientuki@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Lahdenmusiikkiluokkientuki/

 

Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n hallitus 2018–2019:
Hannu Vierimaa (pj), Sari Latvala (vpj), Saara Tölli (siht.), Veli Kaksonen, Jani Karppanen, Miina Siltanen, Raili Sipura ja Hanna-Mari Virtanen

 

Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n jäseniksi voivat liittyä henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa Lotilan alakoulun ja Tiirismaan yläkoulun musiikkiluokkalaisten sekä Tiirismaan lukion musiikkilinjan opiskelijoiden hyväksi. Hallituksen toimintaan osallistuu lisäksi musiikkia opettava yhdysopettaja Lotilan alakoulusta, Tiirismaan yläkoulusta ja Tiirismaan lukiosta. Hallituksen valitsee syksyisin kokoontuva yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous.

 

Tutustu koulujemme toimintaan:
https://peda.net/lahti/koulut/lotila/m
https://peda.net/lahti/koulut/tiirismaa/musiikkiluokat2
https://tiirismaanlukio.fi/web/musiikkilinja/