Skip to main content

Kettu, joka kadotti sydämen -musikaali

Aika

5.11.2023 - 11.11.2023    
Koko päivä

Liput

 

Lahden Lotilan alakoulun musikaalikerhon Kettu, joka kadotti sydämen saa ensi-iltansa marraskuussa. Lähes 100 tekijän voimin toteutettu tuotanto tuo näyttämölle musiikkiteatteria parhaimmillaan: musiikkia, tanssia, laulua ja tarinan, joka puhuttelee ikään katsomatta. Kutsumme kaikki yhteisiä elämyksiä rakastavat perheet, musiikkiteatterin ystävät ja musiikkiluokkien alumnit nauttimaan Lotilan hengessä rakennetusta musikaalista!

Sydämellinen musikaali kertoo ketusta, josta mikään ei oikein tunnu miltään. Päähenkilön lähipiiri yrittää kukin parhaan kykynsä mukaan auttaa ja neuvoa, mutta lopulta ketun pitää itse löytää oman sydämensä rytmi. Ilkka Talasrannan mukaansa tempaavat laulut kuljettavat pientä kettua ja hänen eläinkavereitaan seikkailusta toiseen. Musikaalin teema oman itsen löytämisestä ja elämän monimutkaisuudesta puhuttelee meitä kaikkia.

Lealiisa Kivikarin käsikirjoittama musikaali kantaesitettiin vuonna 2001 yhteistyössä Lotilan musiikkiluokkien ja Lahden Kaupunginteatterin kanssa. 5. marraskuuta 2023 Lotilan koululla ensi-iltansa saavan version ohjaa Laura Peltoniemi.

22 lapsinäyttelijän lisäksi uudessa produktiossa ovat mukana myös 46 oppilaan kuoro sekä Gaudian lukiolaisten muodostama bändi. Taustalla toimii ammattilaisia tekemässä niin lavastusta, puvustusta, rekvisiittaa, tekniikkaa ja markkinointia.

Musikaalin julkisia esityksiä on vain neljä, joten liput kannattaa hankkia suoraan verkkokaupasta hyvissä ajoin. Lippuja voi myös ostaa Lotilan koululta 31.10. & 3.11. klo 8-10.

Haluamme kutsua perheet, musikaalien rakastajat ja musiikkiluokkien entiset oppilaat nauttimaan Lotilan kuuluisasta tunnelmasta, jonka aistii vain paikan päällä.

Näytösajat

su 5.11. klo 15
ti 7.11. klo 18
pe 10.11. klo 18
la 11.11. klo 15

Liput 12€/aikuinen, 7€/lapsi

Lipunmyynti: https://lahdenmusiikkiluokat.eventiolive.fi/

Paikka

Lotilan koulun sali, Vuoksenkatu 9, Lahti.