Skip to main content

Lahden musiikkiluokkien Sydämeni Laulu -konsertti 7.5.2015 Sibeliustalossa taltioitiin dvd:lle ammattilaisvoimin. Myös äänityksen laatu on Sibeliustalo-luokkaa. Lahden musiikkiluokat oli Sibeliustalon v. 2015 hyväntekeväisyyskohde.

Sydämeni Laulu -tallenteen on tuottanut Lahden musiikkiluokkien tuki ry. Dvd:n myyntihinta on 15 euroa/kpl (alv 0 %, ALV §4). Tallenteen tuotto käytetään lyhentämättä Lahden musiikkiluokkatoiminnan tueksi ja musiikkiluokkalaisten hyväksi.

Lisätietoja ja tilaukset: lahden.musiikkiluokkientuki@gmail.com.

Lahden Lotilan koulun 3.–6. musiikkiluokkien kuorot ja Laulupuu-kuoro toteuttivat Emma-palkitun kansanmusiikkiyhtyeen Freijan kanssa huikean hienon kansanmusiikkikonsertin ”Sinisiä punasia ruusunkukkia”, mistä innostuneina yhteistyön hedelmiä taltioitiin Tämän kylän lapsii -äänitteeksi v. 2013. Kansanmusiikkilevyn ovat tuottaneet PopUnion Oy ja Lahden musiikkiluokkien tuki ry.

Kansanlauluperinteessä ”Tämän kylän lapsii” on raikas uutuus. Laulujen kuorosovitukset ovat pääasiassa Lotilan koulun musiikinopettajien. Musiikin on sovittanut Freija-yhtyeen Matti Laitinen. Levy on huolella ja tasokkaasti toteutettu ja se sisältää tuttuja perinteisiä kansanlauluja hilpeän rehvakkaina sovituksina. Peräti 17 laulun joukkoon on tallennettu myös tuoreempia kansanmusiikin helmiä.

Tämän kylän lapsii -cd:n myyntihinta on 20 €/kpl (alv 0 %, ALV §4), äänitteen tuotolla tuetaan lahtelaista musiikkiluokkatoimintaa.

Lisätietoja ja tilaukset: lahden.musiikkiluokkientuki@gmail.com.

Lahden musiikkiluokkien 50-vuotisjuhlaviikon Thank you for the music! -päätöskonsertti järjestettiin Sibeliustalossa lokakuussa 2016. Konsertti taltioitiin ammattilaisten kuvaamana ja editoimana dvd:ksi, jonka hinta on 10 €/kpl, alv 0 % (yleishyödyllisten yhteisöjen veroton myynti, AVL 4 §). Dvd:n myynnistä kertyvä tuotto käytetään lyhentämättömänä Lahden musiikkiluokkien tukemiseen.

Lisätietoja ja tilaukset: lahden.musiikkiluokkientuki@gmail.com.