Skip to main content

Lahden musiikkiluokkien tuki ry

Lahden musiikkiluokkien ja Tiirismaan musiikkilukion tukiyhdistys jo vuodesta 1975.

LAHDEN MUSIIKKILUOKKIEN JA -LINJAN TAUSTATUKI
Lahden musiikkiluokkien tuki ry on painotettua musiikinopetusta tarjoavien Lotilan alakoulun ja Tiirismaan yläkoulun musiikkiluokkalaisten ja Tiirismaan lukion musiikkilinjalaisten vanhempainyhdistys. Yhdistys auttaa konserttien, esiintymisien ja musiikkitapahtumien järjestelyissä, tukee kuorojen konserttimatkoja kotimaassa ja ulkomailla sekä tuottaa ja kustantaa äänitteitä ja julkaisuja.

Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n toiminta perustuu perheenjäsenten vapaaehtoiseen työpanokseen. Yhdistyksen tehtävä on tukea ja avustaa Lotilan ja Tiirismaan koulujen musiikkiluokkien, Tiirismaan lukion musiikkilinjan ja Laulupuu-kuoron toimintaa sekä kannustaa nuoria monipuoliseen musiikin ja soiton harrastukseen. Tukiyhdistys osallistuu musiikin opiskeluun liittyvien projektien toteutukseen yhteistyössä musiikinopettajien kanssa Osallistuminen tilaisuuksiin ja niiden järjestelyihin on kodin ja koulun yhteistyötä parhaimmillaan. Tapahtumien runsas yleisö on lapsille ja nuorille oiva kannustin musiikin opiskelussa ja harrastuksessa.

Maksullisista tilaisuuksista kertyneillä varoilla tuetaan Lotilan ja Tiirismaan koulujen musiikkiluokkien ja Tiirismaan lukion musiikkilinjan kuorojen ja Lahden musiikkiluokkien edustuskuoron Laulupuun kotimaahan ja ulkomaille suuntautuvia kilpailu- ja konserttimatkoja, leirikouluja, musikaali- yms. produktioita sekä soitinhuoltoa ja -hankintoja. Jokakeväinen ilo on myös saada jakaa stipendejä musiikkiluokkien oppilaille ja musiikkilukion opiskelijoille, jotka lukuvuoden aikana ovat ansioituneet musiikinopiskelussaan.

Yhdistys on vuosikokouksessaan päättänyt, että vapaaehtoinen jäsenmaksu on 0 €. Kotijoukoille perinteisesti lähetetyn tilisiirron sijaan toivomme, että yksityishenkilöt, yhteisöt ja yritykset, jotka haluavat kauttamme tukea lahtelaista musiikkikasvatustyötä, osoittaisivat oma-aloitteisesti sopivaksi katsomansa kannatusmaksun yhdistyksen tilille FI56 3131 3001 1859 25.

Sydämelliset kiitokset tukijoukoille kodeissa, yhteisöissä ja yrityksissä!

Sähköpostiosoite: lahden.musiikkiluokkientuki@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Lahdenmusiikkiluokkientuki/

Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n hallitus 2019–2020:
Hannu Vierimaa (pj), Sari Latvala (vpj), Hanna Virtanen (siht.), Jani Karppanen, Raili Sipura ja Ulpu Ulmanen, varajäsenet Regina Tilk ja Kari Räsänen.

Lahden musiikkiluokkien tuki ry:n jäseniksi voivat liittyä henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa Lotilan alakoulun ja Tiirismaan yläkoulun musiikkiluokkalaisten sekä Tiirismaan lukion musiikkilinjan opiskelijoiden hyväksi. Hallituksen toimintaan osallistuu lisäksi musiikkia opettava yhdysopettaja Lotilan alakoulusta, Tiirismaan yläkoulusta ja Tiirismaan lukiosta. Hallituksen valitsee syksyisin kokoontuva yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous.

Tutustu koulujemme toimintaan:
https://peda.net/lahti/koulut/lotila/m
https://peda.net/lahti/koulut/tiirismaa/musiikkiluokat2
https://tiirismaanlukio.fi/web/musiikkilinja/